o nama slika
Mi smo on line shop

Home Decorations prati najnovije trendove i prodaje jedinstvene proizvode, pažljivo osmišljene i izrađene tako da u Vaš dom unesu novu dimenziju stanovanja, a da pritom istaknu Vašu posebnost. Najlepše što dizajnerska vizija može osmisliti i najbolje što visoka tehnologija moze proizvesti. Kao mladi on line shop, otvoren u novembru 2018-te godine, postigli smo značajan uspeh! Sve to dugujemo našim cenjenim kupcima koji su nam ukazali svoje poverenje! Trudimo se da potrošačima donesemo novine iz lokalnog i globalnog okruženja pažljivo selektovanim kolekcijama, kao i načinom prezentacije proizvoda.

 “Pravi uspeh nikada nije proizvod slučajnosti, već rezultat osmišljenog timskog rada i velikog truda.”

MISIJA

Želimo poboljšati Vaš svet inovacijama koje obogaćuju svakodnevnicu i koje su istinski korisne i praktične. Pružati pomoć u iskorišćavanju svih mogućnosti dekoracije, kako današnje tako i sutrašnje. Približavanjem novih tehnologija svim staležima društva, potpomažemo izgradnju novog modernog društva.

VIZIJA

Vizija Home Decorations shopa, jeste očuvanje i unapređenje pozicije na tržištu.

NAŠ MOTO

Kvalitet proizvoda, usluga, pristupačna cena i pre svega briga o kupcu. 
Jednostavna formula: Vaše zadovoljstvo = naš uspeh! 

CILJ

Naš osnovni  cilj je da kupcima i klijentima pružimo u svakom momentu što više za uloženi novac, ceneći njihovo vreme i veru u nas. Zauzvrat stičemo stalne klijente, partnere i saradnike. Za sada smo u tome uspeli, a nastojaćemo da tako ostane i u narednim godinama. 

065 886 20 95

Imate pitanja ili želite preporuku? Želite li da Vaši proizvodi budu na sajtu?


Pišite nam mejlom ili preko Facebook stranice

065/8862095